Filmfestival

5e Klei(n) Filmfestival SKNN, met de titel: ’ Wit en waarachtig’

Ook in 2017 weer een Klei(n) Filmfestival. Voorgaande edities waren zo'n succes dat we dit inmiddels voor de vijfde keer organiseren. Een lustrum dus. En dat vieren we met taart op taartplateaus. SKNN-ers zijn inmiddels uitgedaagd om deel te nemen aan de wedstrijd: "Maak je ultieme keramiek taartschaal".

De eerste voorbereidingen voor het filmfestival zijn inmiddels achter de rug. Het is gelukt om weer een aantal interessante films te bemachtigen.
Het thema is porselein en waarvan we de oorsprong en toepassing - vroeger en nu - zullen laten zien.

Het filmfestival vindt plaats op zaterdag 18 februari 2017 in het gebouw van Cultureel Centrum De Plataan. Adres: Vledderstraat 3, 7941 LC te Meppel. Aanvang 9.30 uur. Vanaf 9.00 u bent u welkom en wordt u ontvangen met koffie of thee.

Leden en donateurs van SKNN zullen een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Overige belangstellenden en keramiekliefhebbers zijn ook welkom en dienen zich op te geven middels een aanmeldformulier. Deelname kosten zijn € 40,- voor leden/donateurs van de SKNN en € 50,- voor niet-leden. (dit is incl. een lunch en koffie/thee.) 


De deelnemers zullen nog een uitgebreid programma met de tijden, titels en toelichting ontvangen. Gezien de grote belangstelling in eerdere jaren adviseren we u om u tijdig op te geven.

 

 

Typ de bovenstaande code over in dit veld. Dit helpt ons geautomatiseerde spamberichten tegen te gaan.